Restaurant OpBuuren - Maarssen Utrecht - Patron Cuisinier

Proef de ongezouten waarheid

Nierstichting Restaurant Driedaagse 12-13-14 maart 2019 – culinair genieten bij restaurants in heel Nederland.

Ben jij een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Zet dit event dan in je agenda! Op 12,13 en 14 maart serveren restaurants in heel Nederlands een tasting- menu om je vingers bij af te likken. Met aandacht voor verse  ingrediënten, pure smaken en minder zout. Laat je verrassen door culinaire smaaksensaties en reserveer vandaag nog een tafel voor lunch of
diner bij één van de deelnemende restaurants.

Streven is om heel Nederland zout bewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo teveel zout per persoon. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Ook Restaurant OpBuuren doet mee aan dit gezonde initiatief en zal u de ongezouten waarheid tonen dat minder zout niet minder lekker is.  Laat u overtuigen!

Restaurant OpBuuren kookt al jaren zoutbewust om de echte en pure smaken en identiteit van ingrediënten beter tot hun recht te laten komen.

Wij bieden tijdens de driedaagse het volgende speciale menu:
12, 13 en 14 maart Lunch , 3 gangen , prijs: € 52,50
12, 13 en 14 maart Diner , 3 gangen , prijs: € 52,50
Reserveer direct online bij Restaurant Opbuuren
U kunt direct, online reserveren bij Restaurant Opbuuren voor de Restaurant Driedaagse. Vergeet niet bij uw reservering te vermelden ‘driedaagse menu’, indien mogelijk.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mrt 12 2019 - mrt 14 2019

Kosten

€ 52,50
REGISTREREN