Het Witte Goud is er weer – Asperges bij Restaurant Opbuuren

Culinair
Nieuws
van Karl

Asperge seizoen 2019 van start

Het Witte Goud is weer gearriveerd.  De asperges zijn dit jaar vroeg vanwege de milde winter – vanaf nu verkrijgbaar bij Restaurant OpBuuren in Maarssen. Patron Cuisinier Karl van Baggem houdt van asperges – het liefst zo puur mogelijk – als Asperge Flamandes met achterham, wat Serrano ham voor een beetje rooksmaak, aardappel, mayonaise met mosterd, eieren aangemaakt met olijfolie en natuurlijk Hollandaise saus en een heerlijke eigengemaakte mayonaise met mosterd. Zijn recept voor een heerlijke Asperge Flamande

 

Asperge menu april-mei 2019

In april en mei 2019 kunt u genieten van ons speciale asperge menu. Een 4-gangen diner voor maar € 57,50 p.p (normale prijs € 62,50 p.p)
 

Recept Asperges Flamande

Asperges Flamande met achterham, wat Serrano ham voor een beetje rooksmaak, aardappel, heerlijke eigengemaakte mayonaise met mosterd, eieren aangemaakt met olijfolie en natuurlijk Hollandaise saus.

Het recept van Karl voor een heerlijke Asperges Flamande – net iets anders dan de traditionele asperges met ham en ei.

Asperges Flamandes bij Restaurant OpBuuren Maarssen Utrecht

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.