Robert Mc Adoo - Chef Restaurant OpBuuren Maarssen

Nieuw gerecht van Chef Robert Mc Adoo

Culinair
Nieuws
van Karl

Robert Mc Adoo
Chef Restaurant OpBuuren Maarssen

 

Robert Mc Adoo – Chef bij Restaurant OpBuuren in Maarssen presenteerde onlangs zijn nieuwe gerecht met sukade. Zijn signature dish is Spaghetti van snijboon met een knipoog naar de bekende Spaghetti Carbonara. En omdat Karl en Robert van truffel en kaviaar houden – natuurlijk met een beetje truffel en truffel olie.

 

Over Chef Robert Mc Adoo

In het verleden werkten Patron Cuisinier Karl van Baggem en Robert Mc Adoo al samen in de Hoefslag in Bosch en Duin waar zij een Michelin ster behaalden. Sinds begin 2018 werken zij nu weer samen in Restaurant OpBuuren in Maarssen.

Vanuit de open keuken presenteert Chef kok Robert Mcadoo met zijn team lekkere en eerlijke gerechten. Net als Karl houdt hij van de interactie met gasten en is ook gek op truffel en kaviaar.

Schuif ook eens aan aan de Chef’s Table en bekijk van dichtbij hoe gerechten tot stand komen.

Robert Mc Adoo - Chef Restaurant OpBuuren Maarssen

Signature Dish

Spaghetti Carbonara van snijboon met gesmoord sjalotje, spekjes, champignons (gedrenkt in olijfolie) en natuurlijk met een beetje truffel olie en zwarte truffel.

Spaghetti Carbonara van Snijboon – Karl van Baggem

Sukade gerecht – Robert Mc Adoo

Sukade gerecht

Kort gebakken sukade tranches, duxelles van  paddenstoelen met truffel, peterselie wortelcrème, geroosterde knolselderij, zilveruitjes met peterselie wortelcrème, sugar snaps, gekarameliseerde zonnebloempitten en een just van zeewier.

 

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.