ING Business Boost event Rotterdam Ahoy

ING Business Boost krijgt culinair advies van Karl

Culinair
Nieuws
van Karl

ING Business Boost krijgt culinair advies van Karl van Baggem

 

Tijdens de ING Business Boost op 20 maart 2019 in Rotterdam Ahoy werd Karl van Baggem van Restaurant OpBuuren gevraagd voor culinair advies.

Over ING Business Boost

Op woensdag 20 maart 2019 vond in Rotterdam Ahoy de grootste inspiratie-show voor ondernemend Nederland plaats. ’s Werelds grootste DJ Armin van Buuren deelde zijn ondernemersverhaal en talenten als Pieter Zwart van Coolblue en Dirk de Bruijn van Swapfiets vertelden over hun uitdagingen en successen. Ook Najib Amhali, Johnny de Mol, Eva Jinek en relatiewetenschapper Esther Perel stonden op het podium.

 

VIP diner

Ruim 8.000 ondernemers bezoeken jaarlijks het Business Boost Event van ING. Karl werd dit jaar gevraagd door de organisator om culinair advies te geven en mee te denken over het culinaire proces.

Eén van de gerechtjes voor de VIP gasten die om 17.00 uur met een borrel begonnen was een gravax os met zoetzure bloemkool. Na de borrel en diner bezochten de VIP gasten het evenement in de grote hal van Ahoy.

Karl werd gevraagd om een toeziend oog te houden op de culinaire invulling, dacht mee over de gerechten en hield een voorproeverij voorafgaand aan de avond zelf.

ING Business Boost Rotterdam Ahoy
ING Business Boost
ING Business Boost event Rotterdam Ahoy

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.