Chef's Table
OpBuuren

Chef’s table

Vanuit de chef’s table in Restaurant OpBuuren van Patron
Cuisinier Karl van Baggem is er direct interactie met de open keuken.

Beleef een gastronomische avond op een bijzondere wijze en krijg een inkijkje in de keuken van een Gault Millau restaurant.

Sluit je aan bij de chef in het hart van de keuken en ervaar het perfectionisme van dichtbij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patron Cuisinier Karl van Baggem houdt van de interactie met gasten en van een persoonlijke, ongedwongen aanpak met een verrassingselement. Hij heeft een liefde voor kaviaar en truffel maar zijn gerechten behouden altijd authenticiteit en puurheid.

Geen rare fratsen maar gerechten die op zichzelf staan met een speels randje.

De chef’s table kan geboekt worden door 2 tot 6 gasten (graag vooraf reserveren ovv chef’s table)

(wanneer u met 2 of 4 gasten boekt kan het zijn dat er extra gasten aan de Chef’s table aanschuiven)

Chef’s Table menu inclusief wijnarrangement
€ 135.00 per persoon

Apéritief met canapés

***

5-gangen Tastingmenu du Chef (seizoensgebonden)

***

Wijnarrangement

***

Water, koffie/Thee

Uiteraard kunt u voorafgaand aangeven of u last heeft van allergieën, dieetwensen heeft of vegetarisch wenst te dineren.

Inschrijven Nieuwsbrief

* verplicht veld
Patron Cuisinier Karl van Baggem - Restaurant OpBuuren Maarssen Utrecht