Nierstichting restaurant driedaagse – Koken met minder zout

Culinair
Nieuws
van Karl

OpBuuren ook te reserveren tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Op 12-13 en 14 maart vindt de Nierstichting Restaurant Driedaagse plaats. Genieten van
pure smaken, verse ingrediënten en minder zout. Ook restaurant OpBuuren heeft wil u laten proeven hoe heerlijk onze gerechten zijn met minder zout.

OpBuuren – Maarssen

De schoonheid van de eenvoud siert onze culinaire kracht. Restaurant OpBuuren aan de rivier De Vecht te Maarssen, is het restaurant van Patron Cuisinier Karl van Baggem (voorheen Auguste* en De Hoefslag*). Vanuit de open keuken presenteert hij met zijn team lekkere en eerlijke gerechten.

Tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse ligt de nadruk nog meer op echte intense smaken!  Wij beschikken over een moderne open keuken, een chic en sfeervol restaurant.

OpBuuren is zowel per auto als per boot bereikbaar. Tevens is er een mooi terras waar u kunt genieten van de omgeving met een fraai uitzicht over de Vecht.

Lees meer over de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Aanbieding Nierstichting Restaurant Driedaagse

12,13 en 14 maart Lunch , 3 gangen , prijs: € 52,50
12,13 en 14 maart Diner , 3 gangen , prijs: € 52,50

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.