OpBuuren in het nieuws – Telegraaf 30 maart 2019

Culinair
Nieuws
van Karl

OpBuuren in het nieuws – Telegraaf 30 maart 2019

In de Telegraaf (Vrij bijlage) werd Restaurant OpBuuren beoordeeld door culinair journalist Pieter Nijdam. Waardevolle aanbevelingen en mooie complimenten.

OpBuuren in de Telegraaf

Op 30 maart werd OpBuuren beoordeeld door culinair journalist Pieter Nijdam. Hij vroeg zich af waar ik gebleven was… in Maarssen dus in mijn restaurant OpBuuren.

We gaan hard aan de slag met zijn waardevolle aanbevelingen en zijn blij dat de gerechten (een Holsteiner Friesian ossenhaas en de zeebaars tom yam goed in de smaak vielen.

Telegraaf 30 maart 2019 - Vrij bijlage

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.