Riesling weken bij Restaurant Opbuuren 31 mei – 16 juni 2019

Culinair
Nieuws
van Karl

Riesling weken bij Restaurant Opbuuren
31 mei – 16 juni 2019

 

Fan van Riesling Wijn? Kom dan tussen 31 mei en 16 juni 2019 naar Restaurant OpBuuren voor de Riesling weken. 3-Gangen Riesling menu € 45 pp – Reserveer nu!

 

Riesling aaaah…De koning van de Elzas wijn, de onbetwistbare
kwaliteitsdruif in Duitsland. De Riesling groeit in alle Duitse wijngebieden en beslaat een oppervlakte van ruim 21.000 hectare. Hij belichaamt als geen andere druif de Duitse wijncultuur.

De Riesling is een langzaam rijpend ras, dat gekenmerkt wordt door een fruitig zuur. Daarom is hij voorbestemd voor de noordelijke gebieden, waar hij in de late herfstzon zijn rijping voltooit. Hij stelt de hoogste eisen aan de ligging van de wijngaard, maar geringe aan de bodem

Riesling weken bij Restaurant OpBuuren

Riesling Menu Restaurant OpBuuren Maarsen

OpBuuren kookt tussen 31 mei en 16 juni een menu wat schreeuwt om een glaasje Riesling..Prijs per persoon voor het 3 gangen menu € 45,00

Dit menu is uit te breiden met een 4e gang:
Asperges gegaard in riesling wijn en het perfecte eitje met voorjaars truffel
4-gangen menu € 56,00 per persoon.

Riesling Menu

 

Hollandse Asperges flamande klassieke beenham Hollandaise en eierstruif
Gebroeders Ludwig 2017 Thörnicher fien herb

**

Tongschar licht geroosterd zacht gegaard in een beure blanc van Riesling
Savalan 2014 gerijpte reisling uit azerbaijan Bakermat van de wijn

**

Dessert van riesling druiven gemarineerd in de riesling
Vergezeld door marenqeu van roos

Asperges Flamandes bij Restaurant OpBuuren Maarssen Utrecht

Deel dit bericht!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.