• DE HOOPKADE 51, MAARSSEN
  • 0346 283333
  • MA-VRIJ: 12:00 & ZA: 18:00
  • INFO@RESTAURANTOPBUUREN.NL

De
Signaturen
van Karl

De voorliefde van Chef Karl van Baggem voor kaviaar heeft ervoor gezorgd dat er een zoektocht is geweest naar Karl’s ultieme kaviaar.
Een selectie van 3 soorten is hieruit voort gekomen, dit is samenwerking met de firma Poseidon.

Beari

Hybrid Gold

Kruising tussen de Osietra steur en Beluga steur. Eitjes van 3mm, zacht en romig van smaak maar een stevige korrel

Osietra

De kaviaar is ook in blik te verkrijgen in de volgende dosering: 15 gram, 30 gram, 125 gram, 250 gram en een moederblik.
Prijs op aanvraag.
Karl heeft naast zijn voorliefde voor kaviaar ook een aantal tussengerechten samengesteld met truffel.
Deze zijn buiten de kaart te bestellen. De truffel die geserveerd wordt, reist uiteraard met het seizoen mee.
Vraag gerust naar deze heerlijke aanbevelingen!

Truffel Risotto

Truffel Penne Pasta

Truffel
Penne Pasta

Truffel Ei

langzaam gegaard.