De
Signaturen
van Karl

Truffel en Kaviaar – de passie van Patron Cuisinier Karl van Baggem

Truffel en kaviaar liefhebbers kunnen hun hart ophalen in OpBuuren. In de keuken van Restaurant OpBuuren wordt veel gewerkt met truffel en kaviaar.

 

KAVIAAR

De voorliefde van Chef Karl van Baggem voor kaviaar heeft ervoor gezorgd dat er een
zoektocht is geweest naar Karl’s ultieme kaviaar.
Een selectie van 3 soorten is hieruit voort gekomen, dit is samenwerking met de firma Poseidon.

Beari

Baeri Classic kaviaar afkomstig van de Siberische Steur (Acipenser Baerii), één van de meest gekweekte steuren.

Hybrid Gold

Kruising tussen de Osietra steur en Beluga steur. Eitjes van 3mm, zacht en romig van smaak maar een stevige korrel

 

Osietra

De Osietra kaviaar is van top kwaliteit met de ziltige en typische nootachtige smaak van kaviaar.

De kaviaar is ook in blik te verkrijgen in de volgende dosering: 15 gram, 30 gram, 125 gram, 250 gram en een moederblik. Prijs op aanvraag.

TRUFFEL

Karl heeft naast zijn voorliefde voor kaviaar ook een aantal tussengerechten samengesteld met truffel.
Deze zijn buiten de kaart te bestellen. De truffel die geserveerd wordt, reist uiteraard met het seizoen mee.
Vraag gerust naar deze heerlijke aanbevelingen!

Let op: surplus voor truffel € 12.50

Truffel Risotto

Truffel Penne Pasta

Truffel Ei

langzaam gegaard.